NY BLOGG JAG MED


MIN NYA BLOGG

ny blogg

jag har skaffat en ny blogg nu, det här fungerade inte tyvärr :( men om vi vill fortsätta läsa om mig & berra kan ni kika in på min nya mylittleponyy.blogg.se .

Nytt Dyon täcke



Borta bäst men hemma lite bättre

Då var man hemma i Uppsala efter 2 superroliga veckor i Karlskrona! (:
Har inte längtat hem så supermycket faktiskt, utan mest bara efter mottagning i mobilen.. ;)
Förutom att man har familjen och vännerna i Uppsala så skulle jag lätt varit kvar, haha ;)

Men efter dessa två praoer så är är jag nästan helt säker på att jag ska bli officer när jag är gammal nog! :)



Näst sista dagen

Japp jag är fortfarande kvar på båten. :D Det har varit roligt och jag har provat på en hel del nya grejer men det mesta hade jag gjort innan på förra praoen. :) Första natten vi var ute och åkte så blåste det jättemycket och det var höga vågor och alla blev sjösjuka förutom JAG (??) och kanske nån till! Jag som dessutom stod i köket och luktade på all mat, haha snacka om att folk blev förvånade när alla erfarna officerare spydde och den lille praktikanten mådde jättebra, haha ;) Men värst var det natten till idag, man lyfte från golvet! hhaaha man kände sig som någon superhjälte eller något, haha jag spände iaf fast mig det hårdaste som gick i sängen så jag gled inte upp och ner, från sida till sida som alla andra dagar, synd att jag inte kom på det tidigare -.- Sen är det ju också så att min iPad är jättekonstig det står att den är avaktiverad och att man måste connecta den med itunes och det funkade inte på det itunes som jag fick prova på en i besättningens dator :( och min dator är kvar i Uppsala så detta var inte så kul :( jaja imorgon ska jag intervjua fartygschefen om en grej i skolan, yey! Tänk att man aldrig slipper undan en enda liten uppgift :(

Jag är galen :D

Idag var det klubb tävling jag red Berra såklart, Latte & Coco. Dessutom så är jag sjuk men galen ;)
Berra gick jätte bra, red LD & LC (som det fortfarande heter för mig!) och var felfri i LD och dubbelnolla och vann LC <3
Latte hoppade jag 90 cm clear round och hon stannade två gånger i första starten men sen ville jag göra omstart och då rev vi sista ordentligt, haha men den rundan kändes för övrigt mycke bättre!
Sen fick jag hoppa min lilla sessa, skulle inte hoppa henne egentligen men Philippa ska rida med henne i laget och hon har aldrig varit på en "tävlingsbana" förrut så henne fick jag också hoppa då :)
Henne red jag också 90 med och hon rev 2 i första med i omstarten petade hon sista. Hon kändes jätte fin denna rundan :D
Coco har gått hon Latte på favorit listan igen <3 hon hoppas sååå mysigt :) men berra är bäst :D
Flueur vann också sin LC (:
Måste gå för om 3 min börjar världscup hoppning ^^

Spännande!

Jag ligger fortfarande sjuk tyvärr :( men det är inte så spännande. Det som är spännande är att Berra ska slutmätas idag :D jag är inte orolig för att han ska gå över, han är max 146 cm men det tror jag inte! För när vi mätte honom för två år sen var han bara 143,5 cm :) Träningen igår gick jätte bra fast det var lite jobbigt eftersom att jag är sjuk :p men vad gör man inte för sina älsklingar? Hihi <3

Världens bästa prao är

ombord på Visby-korvetten HMS Nyköping.
Detta är andra gånger jag praoar ombord, fast förra gången var jag på den äldsta av dem, HMS Visby. :D
Det är verkligen världens bästa och mest spännande prao man någonsin kan få göra! Och jag har verkligen som tur att jag får göra det!
Kommer vara borta ett tag och Line har gett mig hedersord på att hon ska blogga minst 5 dagar i veckan!
- Ni får ha det så bra, för det kommer jag ha! ;)
Puss!

Sjuk.

Det var riktig längesen jag bloggade nu asså.. Sjuk är och också :/
Igår var det i alla fall hoppträning för Mats och det gick as bra "gilla på den" som han brukar säga xD idag fick båda vila för imorron är det hoppträning igen för Leif. Sen så ska vi på klubbtävling på söndag första "tävlingen" för i år.
Nu ska vi se på film när hon kommer upp från duschen :D
Btw mina stövlar kom idag :D :D Pioneer med Swarovskistenar <3
bild som Jennifer tog när hon var här sist (:

Kalleskrona

Till er som inte vet att jag åkte till Line igår så gjorde jag det iaf ;)
Haha när vi flög så var det typ skitmycket turbolens! :o Och knäpp som man är så sitter jag och tänker igenom hur de flesta flygolyckor går till. Jag kom iaf fram till att de flesta plan kraschar i start/landning. ;) Bra att veta, haha.
Men men, idag har vi varit i silverhallen och Line och Madde hoppade lite grand! :)
Senare idag ska vi åka till ridaffären Fåglasång och där ska jag köpa röda JW ridbyxor! :)

cruuush

eminem =

the best

haha yeah ;) det är vad jag tycker nu

iaf!



haha vi får se hur länge jag tycker

han är bra.. :)



Ett tag sen sist!

Ha, nu var det ett tag sen jag bloggade. Har inte haft lust helt enkelt, hästarna ska tränas idag och dit är jag på väg nu (: Jennifer är väl inte så glad på mig nu för mitt dåliga bloggande ^^ haha nej då! Btw, hon kommer på fredag till mig för hon ska paroa här.

Diva har flyttat!

Japp  I går flyttade Diva och hon verkade trivas väldigt bra för hon var väldigt lugn och inte alls spänd :D
Tror att hon gillar att stå mitt i centrum och liksom ha koll på allt som händer runt om, och inte i en hörnbox som hon har fått stå i när vi stod på By Stall. :)
Det sämsta med stallet är att det är jättedåliga förvaringsmöjligheter, fast det är enda bra för att jag tror att jag kan hålla bättre ordning nu när det inte finns några lådor att trycka ner benskydd eller liknande.
Det är också sjukt små sandhagar som hästarna går i, :/ Stackars hästarna, men som sagt så ska vi ju rida mycket mer nu så det kommer nog gå bra ändå! :D
Ska också ta med kameran i kväll för jag tänkte ta bilder på stallet så ni får se hur fint det är!
Det är liksom 2 långa stallgångar med spångång och väldigt högt i tak. Det får plats 40 hästar under samma tak, så det är inte ett litet stall direkt! ;)
Jaja... Nu ska jag fixa en ny header kanske eller fixa något annat med våran fina blogg, haha :)

RSS 2.0